EdmoLift - TSL 1503

EdmoLift - TSL 1503

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii transpaleta hidraulica, Edmolift - TSL 1503

 

Model: TSL 1503

Nr. Art.: 613209

Capacitate: 1500 Kg

Cursă de ridicare: 880mm

Înălţimea închisă: 50mm

Lungime: 1250mm

Lăţime: 840mm

Timp de ridicare: 26 sec

Putere: 0.75 kW

Greutate totala: 670 Kg

Transpalete hidraulice

MOBILE - ACCESIBILE - SIGURE

Transpaletele pentru paleti de la EdmoLift ridica materiale la inaltimi de pana la 1100 mm. Transpaleta hidraulica are spatiu liber pe trei laterale, ceea ce simplifica si eficientizeaza procesul de munca. Cu accesoriul nostru, “carucior de transport”, transpaleta devine mobila. Acest lucru ofera doua avantaje practice. In primul rand, poate fi mutata pentru a se face curatenie. In al doilea rand, poate fi folosita in mai multe zone de lucru, ceea ce face investitia mai profitabila si costurile mai eficiente.

Paletii sau containerele pot fi asezate direct pe lame cu ajutorul unei transpalete manuale sau al unui stivuitor. Modelele TSL au o inaltime minima de 70 mm, iar modelele TSE doar 10 mm. Modelul TSLN are o viteza de inclinare variabila al carui unghi poate ajunge la 40o spre dreapta sau spre stanga. Acest lucru face munca operatorului mai usoara, creandu-se o “fereastra ergonomica”, operatorul nemaifiind obligat sa se rasuceasca sau sa se aplece pentru a depasi obstacolele vizuale, oferindu-i in acelasi timp o mai buna vizualizare a incarcaturii.

TSL si TSLN sunt echipate cu sasiuri in forma de T pentru conditii optime de lucru. Fara a avea nimic la picioare pe cele trei laterale, ii permite operatorului sa ajunga mai usor la incarcatura in timpul incarcarii si descarcarii. Cu o mare varietate de modele, capacitati de incarcare cuprinse intre 1000 kg si 1500 kg, si cu posibilitati de personalizare a solutiilor pentru clientii nostri, va oferim o mare selectie si o mare flexibilitate pentru a ajunge la o solutie optima.

ce generator imi trebuie pentru o casa