EdmoLift - CCB 1000

EdmoLift - CCB 1000

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii platforma hidraulica economica EdmoLift - CCB 1000

 

Model: CCB 1000

Nr. Art.: 34860

Capacitate: 1000 Kg

Cursă de ridicare: 720mm

Înălţimea închisă: 80mm

Lungime: 1500mm

Lăţime: 800mm

Timp de ridicare: 13 sec

Putere: 0.75 kW

Greutate totală: 225 Kg

Platforme hidraulice si carucioare economice

ECONOMICE - ERGONOMICE - FUNCTIONALE

Seriile C de platforme hidraulice si carucioare economice de la EdmoLift au fost create pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret! Majoritatea componentelor esentiale, inclusiv cele hidraulice, pot fi gasite si in seriile T. Aceste mese si carucioare hidraulice au un strat protector pentru a garanta o suprafata rezistenta si de calitate. Cu o mare varietate de aplicatii si modele, capacitati de ridicare de la 200 kg pana la 2 tone, si cu o inaltime de ridicare de la 600 mm pana la 1170 mm, va putem oferi o gama larga de mese de ridicare in seriile C.

Modelele din seriile C pot fi fabricate doar standard si nu pot fi modificate sau adaptate pentru operatiuni speciale. Functionalitatea produsului poate fi, totusi, crescuta cu un numar de accesorii pentru mese de ridicare, cum ar fi cadrul mobil. Sursa de alimentare hidraulica poate fi oferita in executii cu 1 sau 3 faze.

Seriile C de platforme hidraulice si carucioare economice de la EdmoLift nu sunt concepute pentru a fi folosite in productia in serie, pentru operatii continue.

Si, ca de obicei, pentru produsele din seriile C va oferim preturi imbatabile!

ce generator imi trebuie pentru o casa