EdmoLift - TTV 4LXB

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii masa de ridicare incarcatoare, EdmoLift - TTV 4LXB

 

Model: TTV 4LXB

Nr. Art.: 36299

Capacitate: 4000 Kg

Cursă de ridicare: 1600mm

Înălţimea închisă: 464mm

Lungime: 3000mm

Lăţime: 2400mm

Timp de ridicare: 27 sec

Timp de ridicare mm/sec: 59 mm/sec

Putere: 3.00 kW

Greutate totala: 1765 Kg

Mese de ridicare incarcatoare (incarcatoare hidraulice)

MEDII DE LUCRU SOLICITANTE - INDIVIDUALIZATE - PUTERNICE

Incarcatoarele de la EdmoLift sunt destinate spre a fi folosite pe platformele de incarcare pentru a incarca si descarca masini. Incarcatorul egalizeaza distanta dintre masina si platforma de incarcare. Incarcatorul e construit special pentru a suporta greutatea repetata care va trece peste el. Modelul standard e echipat cu: platforma striata de 8 mm, blocaje mecanice in cadru.  

Intariturile din masa permit o presiune de pana la 2 tone in pozitie inchisa. O intaritura care rezista pana la 6 tone e disponibila la cerere. Mesele sunt disponibile in diverse culori, cu o gama larga de accesorii, adaptate la nevoile clientului. O mai mare functionalitate poate fi obtinuta cu ajutorul a diverse accesorii. Cateva exemple: unitate hidraulica separata, brat de incarcare, cadru autoportant, trapa pentru inspectie.

Cu o mare varietate de modele, capacitati de incarcare cuprinse intre 2 si 4 tone, inaltime de ridicare de la 1600 mm pana la 2000 mm, si cu un format al mesei pana la 3000x2400 mm, va oferim posibilitati unice de personalizare a meselor in functie de nevoile clientului.

ce generator imi trebuie pentru o casa