EdmoLift - CUB 1000

EdmoLift - CUB 1000

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii masa de ridicare cu profil jos, EdmoLift - CUB 1000

 

Model: CUB 1000

Nr. Art.: 34858

Capacitate: 1000 Kg

Cursă de ridicare: 720mm

Înălţimea închisă: 80mm

Lungime: 1450mm

Lăţime: 1085mm

Timp de ridicare: 13 sec

Putere: 0.75 kW

Greutate totală: 240 Kg

Mese de ridicare cu profil jos (mese hidraulice cu profil jos)

DESIGN OPTIM - FLEXIBILE - IDEALE

Mesele de ridicare cu profil jos de la EdmoLift au o inaltime joasa la inchidere de doar 80 mm, ceea ce elimina nevoia unei gropi. Acest lucru creste flexibilitatea legat de mediile de lucru in care pot fi folosite si scade costurile de montaj. S-a afirmat ca, pentru a
obtine o inaltime atat de redusa, mesele cu profil jos au fost nevoite sa faca un compromis intre functionalitate si design. Acest compromis e acum depasit. EdmoLift produce o masa cu profil jos care are acelasi nivel de functionalitate ca o masa de ridicare
conventionala. EdmoLift a rezolvat o veche cerinta pe piata datorita unei noi abordari in constructie si design. Acest lucru a fost posibil construind intr-o unitate de productie bazata pe tehnologie laser. Cu o mare varietate de modele, capacitati de incarcare
cuprinse intre 600 kg si 2 tone si cu o inaltime de ridicare de la 630 mm pana la 970 mm, va putem oferi o larga gama de produse. Modelele cu platforme in forma de U si E sunt destinate manipularii paletilor cu o transpaleta. Mesele cu profil jos pot fi adaptate cu o rampa de acces atunci cand trebuie urcate pe ea o transpaleta sau alt utilaj cu roti.

Mesele de ridicare sunt disponibile in diverse culori, cu o gama mare de accesorii si unitati de control, toate ajustate la nevoile clientului.  Exemple de accesorii pentru aceasta grupa sunt: carlige pentru ridicare si transport, unitate de control la picior, limitator unitate de alimentare cu o faza.

 

Platforme hidraulice si carucioare economice

ECONOMICE - ERGONOMICE - FUNCTIONALE

Seriile C de platforme hidraulice si carucioare economice de la EdmoLift au fost create pentru a oferi cel mai bun raport calitate/pret! Majoritatea componentelor esentiale, inclusiv cele hidraulice, pot fi gasite si in seriile T. Aceste mese si carucioare hidraulice au un strat protector pentru a garanta o suprafata rezistenta si de calitate. Cu o mare varietate de aplicatii si modele, capacitati de ridicare de la 200 kg pana la 2 tone, si cu o inaltime de ridicare de la 600 mm pana la 1170 mm, va putem oferi o gama larga de mese de ridicare in seriile C.

Modelele din seriile C pot fi fabricate doar standard si nu pot fi modificate sau adaptate pentru operatiuni speciale. Functionalitatea produsului poate fi, totusi, crescuta cu un numar de accesorii pentru mese de ridicare, cum ar fi cadrul mobil. Sursa de alimentare hidraulica poate fi oferita in executii cu 1 sau 3 faze.

Seriile C de platforme hidraulice si carucioare economice de la EdmoLift nu sunt concepute pentru a fi folosite in productia in serie, pentru operatii continue.

Si, ca de obicei, pentru produsele din seriile C va oferim preturi imbatabile!

ce generator imi trebuie pentru o casa