EdmoLift - CZ 503

EdmoLift - CZ 503

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii carucior hidraulic EdmoLift - CZ 503

 

Model: CZ 503

Nr. Art.: 521448

Capacitate: 500 Kg

Inaltimea maxima a platformei: 930mm

Înălţimea închisă: 330mm

Lungime: 1150mm

Lăţime: 650mm

Latimea zonei de incarcare: 600mm

Lungimea zonei de încărcare: 900mm

Greutate totala: 75 Kg

Carucioare de ridicare (carucioare hidraulice)

USOARE - FLEXIBILE - ERGONOMICE

Seriile TZ de la EdmoLift sunt o serie de mese si carucioare de ridicare produse în Suedia. Carucioarele hidraulice sunt usor de manevrat si au o mare varietate de utilizari. Modelele de carucioare hidraulice TZ pot fi modificate pentru a satisface nevoile clientului. Platforma si cadrul sunt placate cu zinc, dandu-le un aspect placut si o rezistenta ridicata. Aceste carucioare de ridicare sunt folosite oriunde e nevoie de a ridica ceva, asambla, transporta, sau oriunde e nevoie de o inaltime reglabila de lucru.

Cu o mare varietate de modele, cu o singura foarfeca sau duble, cu o capacitate de ridicare de la 200kg pana la o tona, si cu o inaltime de ridicare de la 920 m pana la 1620 mm, va putem oferi o gama foarte larga de carucioare hidraulice. Carucioarele sunt disponibile cu o pompa pentru picior sau cu baterie integrata si incarcator. Rotile mari si usor manevrabile, cu frane duble pe rotile mobile, fac carucioarele sigure si usor de manevrat.

 

Platforme hidraulice si carucioare economice

ECONOMICE - ERGONOMICE - FUNCTIONALE

Carucior CZ
Carucioarele de ridicare din seria C de la EdmoLift ofera asistenta excelenta. Stabile, cu una sau doua foarfece care ajuta la inaltimea de ridicare, cu o capacitate de incarcare cuprinsa intre 150 kg si 500 kg, si cu o inaltime a mesei de la 920 mm pana la 1620 mm. Aceste carucioare hidraulice sunt echipate cu roti mari si usor manevrabile, cu frane duble pe rotile mobile.

Carucioarele de ridicare sunt folosite oriunde e nevoie de ridicare, asamblare, transport sau unde aveti nevoie de inaltimi reglabile. Perfecte pentru manipularea simpla a materialelor.

Si, ca de obicei, pentru produsele din seriile C va oferim preturi imbatabile!

ce generator imi trebuie pentru o casa