EdmoLift - ART 750

EdmoLift - ART 750

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

Specificaţii mese hidraulice inclinabile, EdmoLift - ART 750

 

Model: ART 750

Nr. Art.: 34542

Capacitate: 750 Kg

Cursă de ridicare: 550mm

Înălţimea închisă: 235mm

Lungime: 1000mm

Lăţime: 1300mm

Lungimea zonei de încărcare: 945mm

Lăţimea zonei de încărcare: 1300mm

Timp de ridicare: 18 sec

Putere: 0.75 kW

Greutate totală: 270 Kg

Mese hidraulice inclinabile

PATENTAT - ERGONOMIC - INTELIGENT

Sistemul patentat Armlift ofera un spatiu de lucru ergonomic cu mult spatiu liber la picioare. Aceste brate hidraulice sunt alegerea perfecta pentru aproape toate spatiile de lucru unde bunurile sunt manipulate pe paleti, cosuri sau containere.
Bunurile sunt ridicate cu brate paralele care se pot de asemenea inclina cu greutatea intr-un singur mecanism, facand sistemul Armlift o alternativa economica la mesele conventionale care necesita mecanisme separate pentru ridicare si inclinare. Din cauza ca armlift basculeaza in jos, e in special util pentru paleti mari, cosuri supradimensionate si containere.
Modelele ALT U, UE si GB au platforma de ridicare in forma de U cu punctul minim de doar 8mm, ceea ce inseamna ca pot ridica paleti, containere si carucioare direct de pe podea.
Cu o mare varietate de aplicatii si modele, plus o capacitate de incarcare intre 750-3000kg, va putem oferi o gama foarte flexibila.
Masa are gauri prefabricate pentru asamblarea protectiei la alunecare. Marimea platformei poate fi modificata in functie de dorintele clientului.
Creste productivitatea muncii si reduce accidentele la locul de munca eliminand nevoia de a va intinde, indoi sau rasuci pentru a lucra. Întinderea dupa produsele de pe un palet ia mult timp si creste riscul ranirii la spate.
Armlift incarcat cu paleti si containere pline cu piese, faceti-ca viata mai usoara si mai sigura crescand in acelati timp productivitatea. Paletii sunt ridicati la inaltimea dorita si inclinati la unghiul necesar pentru lucru. În timp ce nivelul paletului se schimba, inaltimea si unghiul de lucru pot fi ajustate pentru a mentine o pozitie de lucru confortabila.
La EdmoLift puteti gasi solutii pentru toate problemele dumneavostra legate de ridicari.

ce generator imi trebuie pentru o casa