Parcare cu plata CAME

Parcare cu plata CAME

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

PSE-4000-unitate control intrare parcare:

- Corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, include un dispozitiv de eliberare fise pentru clientii ocazionali  (capacitatea de stocare 1400 de fise) si un cititor de cartele de proximitate pentru clientii cu abonament.


PSU-4000-unitate control iesire din  parcare:

-Corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, include un dispozitiv de colectare fise pentru clientii ocazionali si un cititor de cartele proximitate pentru clientii abonati.


PSM-4000:
- alcatuita din: controler RBMP1 ,software, PC30- interfata PC si unitate display.

GET-fisa:
- Tag de proximitate cu diametru de 30mm, acoperire cu material plastic rezistent la uzura.

TST-01 Cartela de proximitate

SMA Interfata pentru o bucla magnetica

Fotocelule:

- DOC-I Fotocelule montaj ingropat, alimentare cu 12/24Vcc-ca, raza de actiune 18m.
- G0468  consola pentru fotocelule DOC-I.
- DOC-LN  stalp 0,5m pentru fotocelule

KIARO- lampa semnalizare:

- KIARO 24N lampa semnalizare alimentata cu 24Vdc.
- G04601 placa fixare pentru Kiaro
- Kiaro S consola sustinere lampa

SF2RV-semafor fara stalp cu doua lampi (rosu si verde)

SEM2L-panou de comanda semafor

PS 4000 -Configuratie minima sistem parcare cu plata :

- Sistemul este alcatuit din: bariera de 4m tip Gard-G4000=2 buc; fotocelule DOC-I =4buc;  console  G0468 =2buc; stalpi DOC-LN pentru fotocelule=4buc; lampi semnalizare Kiaro24N=2buc; placi G 4601  fixare lampi Kiaro=2buc; suporti lampa Kiaro S=2buc;
SMA electronica pentru bucla magnetica=2buc; unitate de control intrare PSE4000=1buc; unitate de control iesire PSU4000=1buc; unitate de taxare PSM4000=1buc.
Cabluri, cartele de proximitate si jetoane GET

Descriere sistem PS-4000 cu maxim 10.000 de utilizatori ( 7500 clienti ocazionali si 2500 abonati):

- Sistemul controleaza accesul intr-o parcare simpla sau cu maxim 16 nivele prevazuta cu maxim 16 cai de intrare si 16 cai de iesire;
-Parcarea poate fi utilizata de clienti ocazionali si de clienti abonati;
-Clientii ocazionali folosesc fise GET iar abonatii cartele de proximitate;
-La o intrarea in parcare se afla: o bariera prevazuta cu fotocelule si lampa semnalizare, o bucla magnetica, o unitate PSE4000 prevazuta cu un cititor de cartele si un dispozitiv de eliberare fise GET;
-Daca autovehiculul este oprit deasupra buclei magnetice clientul ocazional poate obtine o fisa GET, iar abonatului i se citeste cartela, dupa care bariera se deschide permitand  accesul;
-Sistemul poate fi programat sa permita accesul numai daca sunt locuri libere pentru clientii ocazionali sau sa permita accesul la toti solicitantii dar daca nu vor gasi un loc liber intr-un interval de timp prestabilit clientul va putea parasi parcarea fara sa plateasca.
-Plata parcarii se poate face la o unitate de taxare PSM4000 deservita de un casier si conectata la un PC , la 16 unitati auxiliare PSC1+1 PSI deservite de casieri sau la 8 case automate CAME PSC4000 sau CAME PSC6000. Casele auxiliare si cele automate pot functiona fara a fi conectate permanent la PC. La casa automata CAME PSC4000 plata parcarii se poate face cu 5 tipuri de monede (nu da rest). Casa automata CAME PSC6000 admite monede, bancnote sau carduri bancare;
-La o iesire se afla o unitatea de control iesire PSU4000 si o bariera prevazuta cu fotocelule si lampa de semnalizare;
-La plecare abonatul va deschide bariera de iesire cu ajutorul cartelei de proximitate iar clientul ocazional va trebui sa duca in prealabil fisa la unitatea de taxare. Casierul va introduce fisa intr-un cititor, pe display se va afisa suma de plata; dupa incasare casierul va valida fisa pentru iesire. Intr-un interval de timp prestabilit clientul va trebui sa introduca fisa in unitatea de iesire PSU4000 care, daca fisa a fost validata pentru iesire si nu s-a depasit timpul de iesire, va comanda deschiderea barierei; daca nu , va returna fisa.
- Functiuni suplimentare:
-Antipassback = O cartela cu care s-a efectuat o intrare nu va mai fi acceptata de cititorul de intrare decat dupa ce s-a efectuat o iesire cu ea.
-Pot fi programate 30 de zile pe an in care accesul clientilor ocazionali va fi interzis fara a perturba accesul abonatilor.
-Pot fi programate 30 de zile pe an in care accesul in parcare este liber.
-Se poate bloca accesul in parcare pentru orice client.
-Timpul in care trebuie efectuata iesirea dupa taxare poate fi ajustat intre 0 si 24 de ore.
-Sistemul poate fi programat astfel incat daca un client intra in parcare cu cartela sau fisa si intr-un interval de timp programat nu va gasi loc de parcare va putea parasi parcare fara sa plateasca.
-Utilizatorii de cartele pot face abonamente pentru un anumit numar de utilizari a parcarii sau pentru o anumita perioada de timp.
ce generator imi trebuie pentru o casa