Bariere auto CAME

Bariere auto CAME

Info pret

      Introduceti codul din 5 cifre.

*Va rugam sa completati toate datele pentru a va putea contacta.

BARIERE AUTOMATE CAME:

- Barierele automate CAME sunt actionate cu motoare de 24Vcc; functioneaza in regim industrial intensiv; sunt alcatuite din: corp bariera, panou de comanda, brat cu reflectorizante. In cazul intreruperii alimentarii cu energie bratul barierei poate fi deblocat cu o cheie. La toate tipurile de bariere cu motoare de 24Vcc se pot conecta acumulatori. Barierele pot fi comandate cu: butoane, cititoare de cartele, telecomenzi, etc. Se pot conecta diverse tipuri de dispozitive de siguranta: fotocelule, bucle magnetice pentru detectarea corpului metalic al autovehiculelor, radare etc. Barierele se pot inchide automat imediat dupa trecerea autovehiculului sau la un interval de timp programabil.


G4000-bariera cu brat max.4m:

- Bariera 200Nm cu brat dreptunghiular, corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, panou de comanda incorporat, regim de functionare intensiv, timp de deschidere 2-6 sec. incetinire la capete de cursa, inchidere automata.


G6000-bariera cu brat max.6,5m:

- Bariera 600Nm cu brat dreptunghiular, corp din otel galvanizat vopsit RAL 2004, panou de comanda incorporat, regim de functionare intensiv, timp de deschidere 4-8 sec. incetinire la capete de cursa, inchidere automata.


GARD 8- bariera cu brat cilindric de max. 7,6m

-Set bariera cu corp G2080, cuplu 600Nm, brat cilindric de 7,6m, panou de comanda incorporat, regim de lucru intensiv, timp deschidere 4,8-6secunde, incetinire la capete de cursa, inchidere automata, 16m de cablu cu leduri de semnalizare.
ce generator imi trebuie pentru o casa